Quarantaine – Getagged "quarantaine" – Eindhoven de Gekste

quarantaine

quarantaine -

De zon schijnt, de horeca is open, laat het weekend maar komen! Of toch niet, er is hondenweer op komst... Gelukkig hebben wij dé tips om er toch lekker van je vrije tijd te genieten.

Meer lezen

quarantaine -

1 juni is het dan zover: ons goede gedrag wordt beloond en de horeca gaat weer open! Heel Nederland staat te springen om weer lekker te bieren op het terras. Maar het gaat wel net even wat anders dan normaal.

Meer lezen

quarantaine -

Maandagen zijn een hel, dinsdagen zijn niet leuk, woensdagen zijn oké want de week is bijna door de midden, donderdagen betekent: bijna weekend en vrijdagen zijn FEEST! Want ein-de-lijk kunnen de kurken weer van de flessen af: tijd voor de vrijdag middag borrel!

Meer lezen

quarantaine -

Deze zomer zullen we grotendeels allemaal in eigen land doorbrengen. Heb jij al een airco en je  zwembandjes al klaarliggen? Er komen namelijk wat hittegolven onze kant op.

Meer lezen

quarantaine -

Uiteten, een terrasje pakken of naar het café. Jarenlang was dit een standaard weekend voor ons. Maar sinds de coronacrisis klinkt dit als een droom. Maanden hebben we in een lockdown gezeten, kwamen de muren op ons af en hebben we onszelf van ellende vol gevreten #coronakilos. Maar er is een beetje licht aan het einde van de tunnel!

Meer lezen