#QUARANTAINE | Waarom je juist in deze tijd de VRIMIBO niet moet overs – Eindhoven de Gekste
#QUARANTAINE | Waarom je juist in deze tijd de VRIMIBO niet moet overslaan!

quarantaine -

#QUARANTAINE | Waarom je juist in deze tijd de VRIMIBO niet moet overslaan!

Maandagen zijn een hel, dinsdagen zijn niet leuk, woensdagen zijn oké want de week is bijna door de midden, donderdagen betekent: bijna weekend en vrijdagen zijn FEEST! Want ein-de-lijk kunnen de kurken weer van de flessen af: tijd voor de vrijdag middag borrel!  

 Na zo’n hele week zwaar ploegen ben je het natuurlijk gewend om met heel het team dat lekkere koude pilske open te trekken en het weekend goed in te luiden. De welverdiende vrijmibo kan beginnen! Of toch niet… want waar je normaal gesproken gezellig aan het buurten bent met je collega’s, is het nu jij en je gele koude rakker. Of met een beetje kijkt je goudvis je voor een seconde aan.   

 Door de quarantaine zijn er veel dingen anders dan normaal, waaronder dus de vrijmibo. Toch vinden wij dat het belangrijk is om de week goed af te sluiten, iets waar je naar uit kan kijken na al het harde werken. Hoe je dat het beste doet? Ten eerste kan je die leuke collega’s optrommelen voor een zoommeeting. Zo hoef je hen niet te missenTen tweede is het een goede optie om een paar vrienden uit te nodigen (let wel op die 1,5 meter afstand natuurlijk). Zet de juiste beats op en zorg voor heerlijk eten. Geen zin om boodschappen te doen? Wij hebben hiervoor de ideale boxenvoorzien van lekkere snacks en een alcoholische versnapering. Mag niet ontbreken toch? check onze boxen hier!

 Dus gooi jezelf door de wasstraat en zoek wat social contact op om het weekend goed te starten!