#QUARANTAINE | Dingen die je wel kan doen tijdens Hemelvaartsdag – Eindhoven de Gekste
#QUARANTAINE | Dingen die je wel kan doen tijdens Hemelvaartsdag

quarantaine -

#QUARANTAINE | Dingen die je wel kan doen tijdens Hemelvaartsdag

Op donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag en zullen de meeste Nederlanders vrij zijn. Aangezien we nu nog in de intelligente lockdown zitten en de horeca op 1 juni pas weer haar deuren mag openen, zal deze Hemelvaartsdag niet veel belovend zijn. Om jullie er toch weer even doorheen te slepen hebben wij tips met dingen die je wél kan doen tijdens je vrije dag! 

 Support your locals – bestel eten van je favoriete restaurant en laat het thuis bezorgen. Je mag jezelf best wel wat verwennen op je vrije dag!  

 Doe een online spel met je vrienden – nog beter met een biertje in je hand en goede beats op de achtergrond!  

 Kook een driegangendiner - Neem de tijd om je helemaal uit te sloven in de keuken. Vooral gezelliger met gezelschap!   

 Haal het feestje in huis – nodig je vrienden uit (let wel op: maximaal drie gasten) en zorg voor goede muziek, drankjes en borrels om er een gezellige dag van te maken. Onze borrelboxen zijn hier uitstekend voor!  

 Ga sporten in het park – nu we weer wat meer vrijheid krijgen zeggen wij: geniet van de natuur!  

 Geef je huis een make-over – dat je ondertussen de muren op je af ziet komen, dat is logisch. Geef je huis een make-over, koop leuke accesoires of schilder de muren een andere kleur. Misschien kan je tuin ook wel wat aandacht gebruiken? Nu we deze zomer toch in Nederland blijven, win win win! 

 Check onze webshop voor de leukste boxen, bij jou thuisbezorgd!