#QUARANTAINE | 040 weetjes – Eindhoven de Gekste
#QUARANTAINE | 040 weetjes

#QUARANTAINE | 040 weetjes

Kan je door de bomen het coronabos niet meer zien? Soms word je gewoon depressief wakker doordat je al dat coronanieuws constant hoort en ziet. Daarom hebben wij wat interessante weetjes op een rij gezet:  

WIST JE DAT… 

  1. EINDHOVEN DE GEKSTE… de naam is ontstaan door een PSV-supporter? 28 jaar geleden schreeuwde een van de supporters deze kreet. Tot op de dag van vandaag werkt het als volgt: ‘Ik woon in Eindhoven’ reactie: ‘Aaah Eindhoven de Gekste!’. 
    Bekijk hier de video. 
  1. JE KIDS ZICH NIET HOEVEN TE VERVELEN TIJDENS CORONA… Als ouder is deze tijd niet makkelijk. Proberen te werken, je huishouden op orde te krijgen, met z’n alle 24/7 tegelijk thuis en dan ook nog eens je kinderen lesgeven of bezighouden… Dat is topsport. Wij hebben een hoop creatieve activiteiten gevonden die je vast nog lang niet allemaal afgevinkt hebt. Check ze hier! 
  1. JE ZO TEGENWOORDIG BOODSCHAPPEN DOET… Voor degene die al even niet meer in de supermarkten is geweest: het is een beleving. De regel 1,5 meter afstand zorgt voor maatregelen. Doorgangen zijn gesloten doordat ze te nauw zijn, consumenten mogen maximaal 1 pak toiletpapier kopen en op de grond zie je overal lijnen getekend. Bekijk hier hoe dat eruit ziet in 040
  1. VEEL MAATSCHAPPELIJKE INITATIEVEN GEBOREN ZIJN vele Eindhovenaren steken hun handen uit de mouwen om mensen te steunen, te supporten en te helpen. Van boodschappen doen voor de eenzame buurman tot PSV-supporters die zich inzetten voor de Voedselbank. Geweldig om te zien! Bekijk alle initiatieven hier. 
  1. ER NIEUWE APPARTEMENTEN IN STRIJP-S TE KOOP ZIJN – want de bouwprojecten gaan ook gewoon door. Er komen mooie luxe appartementen beschikbaar in het hippe Strijp-S, vlakbij het centrum!  
  1. HET VERLATEN EINDHOVEN ER ZO UIT ZIET… en het is indrukwekkend en tegelijkertijd mooi om te zien. Ga zo door Eindje! Check de video hier!