#MOEDERDAG | Verras je mams, moeke of milf tijdens corona - moederdag! – Eindhoven de Gekste
#MOEDERDAG | Verras je mams, moeke of milf tijdens corona - moederdag!

moederdag -

#MOEDERDAG | Verras je mams, moeke of milf tijdens corona - moederdag!

Met Moederdag zetten we onze fantastische moeders in het zonnetje. Normaal gaan we op visite, geven we een cadeautje of een dikke knuffel. Maar in deze tijden kunnen we in sommige gevallen onze lieve moeders niet in levende lijven in het zonnetje zetten. Daarom hebben wij de leukste ideeën op een rijtje gezet:

 Stuur een bosje bloemen

Een geurig en fleurig boeket, daar maak je vele moeders heel blij mee! Plus jouw lokale bloemist zal heel blij zijn met je steun.

Stuur een kaartje: een ansichtkaart of een mobile postcard?

Schrijf een lieve boodschap, dat zal ze veel goeds doen.

Videobellen! 
Gelukkig leven we in 2020 en bestaat er o.a. Facetime. Dat je elkaar niet kan bezoeken betekent niet dat elkaar niet kan zien! Ga videobellen en verzin bijvoorbeeld een spelletje om samen te doen.

Verrassing etentje of picknick

Laat haar favorieten eten bij haar thuisbezorgen of ga ‘samen’ koken via een videogesprek en geniet toch nog van de heerlijke lunch of diner!

Personaliseer een cadeautje

Bestel een cadeautje online en personaliseer het met je eigen foto’s. Denk o.a. aan een kussenssloop, koffiemok, fotoboek of receptenboek.

Organiseer een movienight

Heb een heerlijke filmavond. Dankzij Netflix Party kan je sámen, op afstand naar een film kijken.

Chocola doet het áltijd goed! 

Bonbons, MERCI-chocola of m&m’s? Dat maakt vaak niet uit, als het maar cacao is!

De Moederdagbox van Eindhoven de Gekste!

Eigenlijk wil je in deze tijd wil je de deur niet uit en je moeder verrassen. daarom bezorgen wij ook liefdevolle moederdag boxen om je moeder net dat beetje Eindhoven te geven wat ze te kort komt. Bekijk de twee varianten hieronder!