#MOEDERDAG | Moederdag recepten – Eindhoven de Gekste
#MOEDERDAG |  Moederdag recepten

moederdag -

#MOEDERDAG | Moederdag recepten

Hou jij van je moeder én van bakken? Hang dan de keukenprins(es) uit voor Moederdag. Het water loopt je in de mond van deze recepten:  

GIN TONIC CUPCAKES 

Het beste van 2 werelden in 1 cup! Gin liquid dinner, maar ook gin tonic… check hier hoe je de heerlijkste cupcakes in elkaar flanst en ook nog eens heel origineel is! Het recept vind je hier.

HARTVORMIGE AARDBEIENTAART MAKEN 

Laat letterlijk zien hoe veel jij van je moeder houdt door deze zelfgemaakte aardbeientaart te bakken. Vergeet niet de strawberriehartjes te maken! Dit maakt het helemaal af! Het recept vind je hier.

MINI DONUT RECEPTS 

Maak deze schattige mini-donuts helemaal in de stijl van Moederdag. Gebruik roze, witte en rode fondant en leg je ze op een mooi bord neer. Geschikt voor ontbijt, lunch of toetje. Het recept vind je hier.

Ben jij geen keukenprinses? Bestel ze dan lekker bij Dunkin Donuts in Eindhoven onder het mom van #supportyourlocals ;) 

BLADERDEEG BAKJES MET ZOMERFRUIT  

Dit lekkere recept schuif je na 20 minuten voorbereiding al in de oven. Even wachten en het is al klaae! Deze knapperige bladerdeeg bakjes zijn gevuld met frisse citroenslagroom en heel veel vers zomerfruit. Wil je iets anders dan rood fruit gebruiken? Dat kan natuurlijk! Vervang het met partjes perzik, nectarine of mango…  

Of ben je gewoon niet gemaakt voor Heel holland bakt en denk je ze verdient beter dan mijn kookkunsten, bestel dan een van de onderstaande Moederdagboxen. Weet je zeker dat alles gelukt is ;-)