#MOEDERDAG | 7 X Creatieve zelf gemaakte cadeautjes voor Moederdag! – Eindhoven de Gekste
#MOEDERDAG | 7 X Creatieve zelf gemaakte cadeautjes voor Moederdag!

moederdag -

#MOEDERDAG | 7 X Creatieve zelf gemaakte cadeautjes voor Moederdag!

Moederdag komt eraan, maar dit jaar zal het anders zijn dan je gewend bent. Waar je normaal gezellig met de familie op de bank zat met een kopske koffie en een gebakje, word je nu aangeraden thuis te blijven. Wij snappen dat je toch nog even je moeder op deze speciale dag in het zonnetje wilt zetten. Daarom hebben wij voor jou wat creatieve cadeautjes bedacht die je zelf kan maken en die je moeder toch nog even een traantje laten wegpikken.

 

  1.  Maak oude foto’s na. Trommel de oude fotodoos tevoorschijn en kies leuke foto’s uit die jij en je broertje(s) of zusje(s) kunnen namaken. Om de foto’s zo veel mogelijk overeen te laten komen, zoek je kleding wat op elkaar lijkt. Ook een soortgelijke locatie kan veel verschil maken. Druk ze af en stop alle twee de versies in een fotoboek of lijst ze in. Wedden dat jullie op Moederdag helemaal in een deuk liggen!
  2.  Maak een familiequiz. Of je nou met z’n alle bij elkaar bent (op 1,5 meter afstand) of je het via videobellen organiseert, een quiz garandeert hoe dan ook veel plezier! Je kunt deze quiz maken via een Powerpoint of via Kahoot. Bedenk ook een leuke prijs voor de winnaar en een troostprijs voor de verliezer om er een echte competitie van te maken.
  3. Maak je eigen vouchers. Hier heb je alleen papier, een schaar en wat leuke kleurtjes voor nodig. Knutsel je eigen vouchers voor je moeder die ze kan inwisselen op elk gewenst moment. Zo kan je haar bijvoorbeeld een voucher geven waarmee jij boodschappen voor haar doet of bijvoorbeeld het huis stofzuigt. Zo neem je voor haar de klusjes uit handen!
  4. Bak je eigen taart. Het maakt het nog specialer als je haar favoriete gebak maakt!
  5. Maak een filmpje. Film jezelf gedurende de dag bij dagelijkse bezigheden die je aan je moeder doet denken. Vertel in het filmpje waarom je dit herinnert aan haar. Het filmpje kan je makkelijk monteren met een gratis app zoals iMovie. Verstuur de video op Moederdag of laat het persoonlijk zien. Heeft iemand een tissue?
  6. Stel een Spotify afspeellijst samen met liedjes die jullie vroeger veel luisterden. Je kunt deze lijst afspelen tijdens het bezoek aan je moeder óf natuurlijk doorsturen zodat ze de mooie herinneringen kan ophalen op deze speciale dag.
  7. Verf een bloempot. Je kunt deze verven geheel in haar stijl. Vervolgens koop je een leuk plantje, stop het in de bloempot en klaar is Kees.

 Mocht je nog een leuke Moederdagbox willen bestellen of laten thuisbezorgen op zondag 10 mei, bestel dan voor 12.00 uur op vrijdag 8 mei! Check onze webshop hier.