#MOEDERDAG | 4 X Heerlijke afhaal & bezorg tips voor Moederdag! – Eindhoven de Gekste
#MOEDERDAG | 4 X Heerlijke afhaal & bezorg tips voor Moederdag!

moederdag -

#MOEDERDAG | 4 X Heerlijke afhaal & bezorg tips voor Moederdag!

Zet je moeder in het zonnetje op Moederdag! In deze gekke tijden verdienen zij zéker wat extra’s. Wij hebben de lekkerste suggesties op een rij gezet: 

Eindhoven de Gekste Moederdag Box

Verras je mams met de box ‘Je bent een KEI van een moeder’! Keuze tussen de Brunch of borrel variant. Met o.a. heerlijke roomboter croissants, afbakbroodjes, roze chocoladebollen, Eindhoven de Gekste mok, chocolade reep, cookies saucijzenbroodjes, afbak stokbroden en focaccia’s! In de borrelbox zit ook een lekkere rosé! Bestel uiterlijk voor 8 mei 12.00 uur en het staat zondag 10 mei bij je moeder op de stoep! Gratig bezorging voor Eindhoven, Best, Nuenen en Oirschot! Bestel hem hier!

Tijd voor ijs!  

De Strijpse ijssalon Intelligentia Ice heeft sinds kort de zaak omgebouwd in een afhaalpunt. Haal je favorieten bakjes ijs op. Houd uiteraard goed afstand en voordat je langsgaat even bellen om een reservering te maken! 

Anne&Max Hightea Box

Heerlijke ‘blijf-thuis-thee’ met sandwiches, Griekse yoghurt met fruit & granen, scones met clotted cream en landgoed jam, verschillende punten taart en chocolade dadels. JAM! Bestel het hier.

Two-B

De lekkerste broodjes van Eindhoven vind je hier. Van verse carpaccio tot een heerlijke Shepard salade! Binnen no-time staat het klaar. Check het hier.