Koningsdag – Getagged "#koningsdag" – Eindhoven de Gekste

#koningsdag

#koningsdag -

In het kader van ‘Eindhoven de Gekste’ spraken we de allergrootste oranje liefhebber Johan Vlemmix! Hij tovert samen met Studio Vlemmix zijn Paleis Soestdijk om in een Koninklijk Thuis. Tussen de testrondes en de drukke productie voorbereidingen door had hij even tijd voor ons.

Meer lezen

koningsdag -

Dat Koningsdag 2020 anders wordt dan normaal, dat weten we inmiddels. Om te voorkomen dat we met z’n alle in de corona depressie belanden, moeten we er in elk geval het beste ervan maken. En spellen spelen, wie wordt de winnaar?? Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet!

Meer lezen

#koningsdag -

Laat je rubberlaarzen maar op zolder want outfitstress is zo 2019. En regen ook… want weet je nog vorig jaar toen we met z’n alle als natte katjes werden weggeregend tussen het oranje crêpepapier? Hou je vast: het jaar dat we met z’n alle binnen moeten blijven lijkt WARMSTE KONINGSDAG TOT NU TOE te worden!!

Meer lezen

koningsdag -

Aangezien Koningsdag nu Woningsdag wordt en je wellicht wat tijdbesteding zoekt, hebben wij een suggestie voor je gevonden: bak je eigen oranje tompouces! Met deze simpele 10 stappen kan jij jezelf tot Koning van de Keuken bekronen!

Meer lezen

#koningsdag -

ben ik, van Duitsen bloed,? Het is namelijk de bedoeling dat op Koningsdag iedereen om 10.00 zo hard mogelijk uit zijn balkon, raam of tuin, het Wilhelmus blèrt. En natuurlijk doen wij daar als Eindhovenaren aan mee! Weet jij de tekst niet meer? Check hem dan hier

Meer lezen