# KONINGSDAG | Zo was koningsdag voor Woningsdag – Eindhoven de Gekste
# KONINGSDAG | Zo was koningsdag voor Woningsdag

#koningsdag -

# KONINGSDAG | Zo was koningsdag voor Woningsdag

Elke straat kleurt oranje, overal hoor je muziek, op elke hoek staat een bar, duizenden zoldervondsten worden te koop gezet en voor jong tot oud is het feest. Dit klinkt als een ‘normale’ Koningsdag. Nooit gedacht dat we met z’n alle zó zouden smachten naar deze oranjekoorts.

Vanwege het coronavirus zullen we dit jaar met z’n alle binnenpret hebben. Koningsdag = Woningsdag. Maar wel zo leuk om even terug te blikken naar hoe we normaal in Eindje de Gekste de slingers buiten hangen: 

- Normaal gesproken loopt Het Stadswandelpark al vroeg in de ochtend vol. Bolderkarren vol zolderspullen, oud speelgoed, vintage kleren, verzamelingen, je kan het zo gek niet bedenken. Klaar om alles op een kleedje uit te stallen en lekker te onderhandelen! 

Grappige t-shirts – want deze zijn onmisbaar tijdens #ikwillemvieren. Natuurlijk hebben wij ze natuurlijk ook voor Koninklijk thuis. Check onze webshop of hieronder.


Royal Dutch op Stadhuisplein – al jaren is het grootste outdoor Koningsnacht en – dag festival in het hartje van Eindhoven! Normaal gesproken rennen we hier ASAP heen: bier in overvloed, gratis entree en de lekkerste beats!


Lekker verkleden – wij Eindhovenaren zien Koningsdag als een soort after-carnaval. Het is inmiddels al weer een paar maanden geleden dat we de verkleeddoos konden openen… genoeg redenen voor ons om weer van alles uit de kast te halen: hoe gekker hoe beter!


De Vrijmarkt – verander jij jouw vrijmarkt naar digitale kleedjesmarkt?
 En niet te vergeten: het oranje Stratum natuurlijk – ja want wie slaat Stratum nou over? Genoeg keuzes in onze langste stapstraat van Nederland. Dit jaar niet rollend naar huis, maar van je bank naar je bed. Hoesé!

 Natuurlijk zullen we al deze zaken missen en andere oplossingen voor vinden, maar kies daarom voor een van onze koninklijk thuis pakketten en vier royaal Woningsdag 2020 en deel deze momenten met ons!! #eindhovendegekste #IkWillemVieren