#KONINGSDAG | Weersverwachting – Eindhoven de Gekste
#KONINGSDAG | Weersverwachting

#koningsdag -

#KONINGSDAG | Weersverwachting

Laat je rubberlaarzen maar op zolder want outfitstress is zo 2019. En regen ook… want weet je nog vorig jaar toen we met z’n alle als natte katjes werden weggeregend tussen het oranje crêpepapier? Hou je vast: het jaar dat we met z’n alle binnen moeten blijven lijkt WARMSTE KONINGSDAG TOT NU TOE te worden!!

Koningsdag wordt sinds 2014 gevierd op 27 april, de verjaardag van koning Willem-Alexander. Dan is het gemiddeld 13 graden en de zon schijnt gemiddeld 6 uur. 

Dit jaar wordt het net wat lekkerder Het wordt waarschijnlijk de warmste Koningsdag die we tot nu toe hebben gehad, "Dit jaar wordt het 16 graden met een kleine kans op een bui, maar wel met 7 à 8 zonuren. Wat dat betreft wordt het één van de betere koningsdagen.

Dat wordt dus ARKO (alle ramen kunnen open), zonnebanken in je woonkamer met een briesje uit het oosten. Het kán altijd erger zullen we maar denken.
Bezweet van het dansen en hangt de condens op de ramen? Dan heeft jouw troon wat verkoeling nodig. Wij hebben hiervoor de ideale thuis-oplossing:

 

Klaar voor het vetste feest van het jaar?

Bestel jouw Royal pakket en laat het Koninklijk thuisbezorgen vóór Koningsdag. Check de pakketten hier!