#KONINGSDAG | Vier je koninklijk thuis met Royal Food – Eindhoven de Gekste
#KONINGSDAG | Vier je koninklijk thuis met Royal Food

koningsdag -

#KONINGSDAG | Vier je koninklijk thuis met Royal Food

Of je nou Balkoningsdag, Woningsdag of Koning in je Woning-dag viert, het is niet compleet zonder oranje versieringen en lekkere hapjes en drankskes…

Jij hoeft je huis niet meer uit te komen want vanaf nu bestel jij jouw 𝗞𝗼𝗻𝗶𝗻𝗸𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 box in onze webshop en wordt deze vóór Woningsdag gratis bij je thuis geleverd!

Je hebt keuze uit de volgende verrukkelijke feestelijke pakketten:

 #Royal Food – 2 personen

Ga voor #Royalfood als eten en borrelen jouw woningsdag af maakt. In deze box leveren wij de volgende items vers bij je thuis; heerlijk stukje brie en kruidenkaas, brabantse worstenbroodjes, stokbroden, foccaccia met champions en brie en natuurlijk versiering om je huis mee af te maken 

 #𝗖𝗼𝗱𝗲𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲 – 2 personen

Ga voor #CodeOranje als je zin hebt in een fles wijn, heerlijke Willy Nacho’s, een Koninklijk T-shirt, vlaggetjes en een oranje plaid!

#𝗜𝗸𝗪𝗶𝗹𝗹𝗲𝗺𝗧𝗵𝘂𝗶𝘀 – 4 personen

Ben je met 4 personen? Haal dan snel je #IkWillemThuis pakket. Gevuld met heerlijke kaasjes, olijven, worstenbrood, afbak desem en Franse foccacia. Maar dit pakket is niet compleet zonder een 6-pack Bavariabier, oranje vlaggetjes en de kers op de taart Het Koninklijk Thuis t-shirt! Haal de oranjekoorts in huis! 

 #KoninklijkBorrelen – 4 personen

Met deze Koninklijke bezorging haal je ook de kaasjes, olijven, worstenbrood, afbak desem en Franse Foccacia in huis. Maar hierbij krijg je 2 flessen wijn én fantastisch leuke oranje vlaggetjes en gadgets om je écht goed te kunnen vermaken tijdens Woningsdag!

 Oftewel alles om Koningsdag thuis te vieren en je huiskamer om te toveren in het Koninklijk Thuis!

🛒 Check onze webshop voor een overzicht van al onze producten voor alle details en laat jouw favoriete box zondag 26 april gratis bij je thuis bezorgen!

Ps. graag bestellen voor 12:00 uur vrijdag, 24 april en bezorging alleen in Eindhoven.