#KONINGSDAG | Huiskamerfeest 2020 – Eindhoven de Gekste
#KONINGSDAG | Huiskamerfeest 2020

koningsdag -

#KONINGSDAG | Huiskamerfeest 2020

Dat Koningsdag 2020 anders wordt dan normaal, dat weten we inmiddels. Om te voorkomen dat we met z’n alle in de corona depressie belanden, moeten we er in elk geval het beste ervan maken. Laten we maandag onze eigen slingers ophangen!

 En spellen spelen, wie wordt de winnaar?? Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet: 

 1. Skippybal-race – even wat ballen online bestellen…

 

 1. Blikwerpen – tip: check onze box #KoninklijkBorrelen wellicht zit dit erin ;)
   
 2. Flessenvoetbal – potje voetbal, werkt altijd goed!

 1. Spijkerpoepen – regel een pot of een flesje, een touw en een paar spijkers. Knoop het touwtje aan je broek. Wie het laatst de spijker in het flesje heeft gehangen, verliest!

 

 1. Levende Twister: heb je geen twister in huis? Maak je eigen twister op de grond met kledingstukken in verschillende kleuren. De Quizmaster geeft de opdrachten. Hier de spelregels 
 1. Boter kaas en eieren: ook dit spel kun je zelf maken d.m.v. takken en voorwerpen. Teken bijvoorbeeld de kruisjes en rondjes zelf op papier.

 

 1. Zaklopen: iedereen heeft wel vuilniszakken in huis, of haal je Sinterklaaszakken van zolder. Klaar voor de start, AF!

 

 1. Lepel + ei spel: speel tegen elkaar, doe de stengel van de lepel in je mond, leg er een ei of een (pingpong)balletje op en teken een route uit. Wie het eerste terug is heeft gewonnen.

 1. Verstoppertje in het donker: wacht tot het donker is en verstop allemaal ergens in huis of in de tuin. Degene die moet zoeken herbeleeft bijna ‘Halloween’…
  Wie niet weg is, is gezien!