# KONINGSDAG | 5 positieve feiten aan Balkoningsdag – Eindhoven de Gekste
# KONINGSDAG | 5 positieve feiten aan Balkoningsdag

#koningsdag -

# KONINGSDAG | 5 positieve feiten aan Balkoningsdag

Nu we een beetje aan het feit gewend zijn dat we óók op Koningsdag genoegen moeten nemen met ons thuis-terras bekijken we het maar van de zonnige kant…

 We hoeven ons niet meer zorgen te maken om:

  1. Zon, wind, regen, hagel: wat gaat het dit jaar worden op Koningsdag? Of het nou zonnig is of de regen komt met bakken uit de hemel vallen, het maakt voor dit jaar (hopelijk) één keer niet uit… we zitten tóch binnen!
  2. Normaal kan je niet eens normaal in de straten lopen. Eindhovenaren die in hartje centrum wonen kennen dit probleem. Je auto gebruiken? Dat is bijna onmogelijk… want hoe kom je de stad uit? Of in… en dan moet je ook nog eens geluk hebben dat je na 8 x rondjes rijden een parkeerplek vindt.
  3. Naar de winkel op 27 april? Ben je – zoals gewoonlijk – te laat met boodschappen inslaan of een outfit scoren? Je wil niet voor een dichte deur staan, veel winkels hebben aparte openingstijden. Maar nieuwtje: alles.is.dicht. 
  4. Wij bezorgen alle pakketten gewoon maandag bij jou aan de deur zodat je Balkoningsdag helemaal zonder voorbereiding kan vieren. Check onze paketten hier onder!

Conclusie: of je nou in je oranje huispak rondloopt en 13 tompoucen eet of het helemaal niet viert, het maakt allemaal niet uit! Fijne Woningsdag, Balkoningsdag, Trooningsdag tijdens Koningsdag!