# FOOD | Take-away of steak-away?? – Eindhoven de Gekste
# FOOD | Take-away of steak-away??

# FOOD | Take-away of steak-away??

De deur niet uit mogen dat is één ding. Elke dag koken dat is twee. Maar gelukkig hóeft dat niet. En nee we praten niet over fastfood. Er zijn natuurlijk genoeg top restaurants in Eindhoven waarbij je de gerechten kunt afhalen of zelfs kunt laten bezorgen. Wij zijn in ieder geval dol op:  

 1. MANGIARE  
  Haal dit heerlijke Italiaanse eten in huis! Dit restaurant op De Kleine Berg maakt gebruik van pure, authentieke producten. Allemaal op typisch Italiaans recept! De recepten zijn dagvers en huisgemaakt. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere Vitello Tonnato, Spaghetti Aglio e Olio mét of zonder gamba's en huisgemaakte Tiramisu. De keuze is reuze! 

 2. ORIENTAL GREEN HOUSE 
  Dompel je in deze Oosterse keuken, die in 2019 is verkozen tot lekkerste sushi-restaurant van Brabant! De SushiChef Jeremy Chen maakt een waar kunstwerk, probeer de geroemde Sushiboot. Het is hemels… 

 3. DOWNTOWN GOURMET MARKET  
  Als kiezen niet je sterkste kant is, haal dan je eten bij Downtown Gourmet Market. Hier worden verschillende gerechten klaargemaakt uit allerlei landen. Van heerlijke Spaanse tapas, tot Vietnamees, Turks, Mexicaans en nog zó veel meer. Bestel je eten simpel via de Butlaroo app.

 4. GIORNALE  
  Zin in steakawayGiornale blinkt uit in de best geselecteerde vorm van het bereiden en presenteren van kleine hapjes. Er is een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Het welbekende Foodsharing staat hier centraal. Liever niet delen? Ook dat is mogelijk. Kijk wat voor Mediterrane lekkernijen ze hebben! 

 5. LOETJE 
  Niet te vergeten onze nieuwe parel in 040. Welkom LOETJE! Jarenlang moesten we naar het noorden voor dit genot. Loetje staat bekend om de lekkerste biefstuk Bali met de échte Loetje jus! Voor ontbijt, lunch en zelfs gebak kan je er ook terecht. Ze hebben speciaal een drive-in geopend voor tijdens de crisis. Ga het beleven! 

Gerelateerde onderwerpen