Eindhoven – Getagged "quarantaine" – Eindhoven de Gekste

quarantaine

quarantaine -

Het is een stralende zaterdag avond en ik loop door de binnenstad van Eindhoven. Ik ben inmiddels al drie keer bekeerd tot jezus door ons Arnol Kox, maar dat kan elke Eindhovenaar wel verwachten wanneer je je in de binnenstad waagt....

Meer lezen

quarantaine -

NS en ProRail passen de coronamaatregelen toe op alle stations in Nederland. Op Station Eindhoven Centraal is er afgelopen tijd ook veel veranderd. Ze proberen alles klaar te hebben voor 1 juni, want vanaf dan wordt de normale dienstregeling weer ingezet, dus dat betekent meer treinen én meer reizigers.

Meer lezen

quarantaine -

De straten van Eindhoven zien er maar verlaten uit tijdens deze lockdown. Op het advies van Rutte blijven we massaal met z’n alle thuis, maar wij kunnen het toch niet laten om de plekken die we het meest missen even in het zonnetje te zetten.

Meer lezen

quarantaine -

De Eindhovense straten beginnen weer drukker te worden. De maatregelen zijn langzaam aan het versoepelen. Stap voor stap proberen we de maatschappij weer te laten draaien, terwijl we 1,5 meter afstand van elkaar nemen. Hoe gaan we dat doen in de smalle straten in 040?

Meer lezen

quarantaine -

Statumseind, het stapwalhalla in hartje Eindhoven. Elke dag en nacht is het er druk. Jarenlang wordt er gefeest met een grote G. En dat is ook te zien op sommige plekken. Als je goed kijkt zie je de carnavalsdrek van 2017 nog in de hoeken zitten. Dus vonden de kroegbazen en de medewerkers dat het tijd was voor een grote schoonmaak. En nee niet in de barren, maar buiten op straat!

Meer lezen