#EINDHOVEN | Deze plekken in Eindhoven missen wij het meest! – Eindhoven de Gekste
#EINDHOVEN | Deze plekken in Eindhoven missen wij het meest!

quarantaine -

#EINDHOVEN | Deze plekken in Eindhoven missen wij het meest!

De straten van Eindhoven zien er maar verlaten uit tijdens deze lockdown. Op het advies van Rutte blijven we massaal met z’n alle thuis, maar wij kunnen het toch niet laten om de plekken die we het meest missen even in het zonnetje te zetten.  

 Stratumseind – Duhh! Wij missen het enorm om in het weekend lekker te feesten op Stratumseind. Om te beginnen met een cocktail bij Bobby’s of speciaal bier in het Belgisch biercafé, om vervolgens naar de talloze kroegen te gaan en te eindigen met een kapsalon of pizza bij Cafetaria de Hoek.  

 Downtown Gourmet Market – in hartje centrum, een beetje verstopt naast de Happy Italy, vind je Downtown Gourmet Market. Een kleine foodhall met allemaal verschillende eettentjes voor ieders wat! Je kan ervoor kiezen zelf langs de tentjes af te lopen of meteen plaats te nemen aan de sfeervolle tafels en via een app het eten naar je te laten bezorgen.  

 De Markt – Natuurlijk kan de Markt niet ontbreken in dit lijstje. Gelukkig hoeven we hem niet lang meer te missen, want op 1 juni openen vele restaurants en terrassen alweer haar deuren! Al hoewel de leuke feestjes bij Wildeman en de Vooruitgang nog wel even moeten wachten.  

 Wilhelminaplein – Ook hier kwamen we graag voor de lekkere drankjes en hapjes, of de leuke feestjes. Maar ook hierbij hoeven we niet lang te treuren voordat vele weer opengaan!  

 Strijp-S – Op deze creatieve ontmoetingsplek was altijd wel iets te beleven! Van kunst tot eettentjes, van workshops tot bezienswaardigheden. Wij hopen dat van de zomer Stijp-S weer zo bruisend zal zijn als we gewend zijn!  

 Het PSV-stadion – en vooral de gezelligheid in de stad na afloop van de wedstrijd. Dat is, als ze winnen tenminste. #EIND-HO-VEN