Eindhoven – Eindhoven de Gekste

Eindhoven

quarantaine -

Het is een stralende zaterdag avond en ik loop door de binnenstad van Eindhoven. Ik ben inmiddels al drie keer bekeerd tot jezus door ons Arnol Kox, maar dat kan elke Eindhovenaar wel verwachten wanneer je je in de binnenstad waagt....

Meer lezen

quarantaine -

NS en ProRail passen de coronamaatregelen toe op alle stations in Nederland. Op Station Eindhoven Centraal is er afgelopen tijd ook veel veranderd. Ze proberen alles klaar te hebben voor 1 juni, want vanaf dan wordt de normale dienstregeling weer ingezet, dus dat betekent meer treinen én meer reizigers.

Meer lezen

quarantaine -

De straten van Eindhoven zien er maar verlaten uit tijdens deze lockdown. Op het advies van Rutte blijven we massaal met z’n alle thuis, maar wij kunnen het toch niet laten om de plekken die we het meest missen even in het zonnetje te zetten.

Meer lezen

quarantaine -

De Eindhovense straten beginnen weer drukker te worden. De maatregelen zijn langzaam aan het versoepelen. Stap voor stap proberen we de maatschappij weer te laten draaien, terwijl we 1,5 meter afstand van elkaar nemen. Hoe gaan we dat doen in de smalle straten in 040?

Meer lezen

Een regenboog en een goudpot hebben we niet gezien, maar er is wél 12,5 miljoen euro gevonden in de Paradijslaan. Nog nooit eerder is er zo veel geld gevonden op één plek (behalve in Amsterdam… maar dat telt niet ;) ). Hadden we toch beter moeten zoeken…

Meer lezen