#EINDHOVEN | Nieuwe gastrobar in het hartje centrum Eindhoven – Eindhoven de Gekste
#EINDHOVEN | Nieuwe gastrobar in het hartje centrum Eindhoven

quarantaine -

#EINDHOVEN | Nieuwe gastrobar in het hartje centrum Eindhoven

Op de merkt in Eindhoven is er een leuke nieuwe horecazaak bijgekomen: LUZT Gastrobar! Dit leuke tentje heeft voor ieders wat: lees bier! Maar ook cocktails en heerlijke gerechten voor een fijne prijs. Nou, doe mij maar zo’n biertje en ook maar een carpaccio erbij! 

 De zaak is opgestart door de ondernemers achter de Stadsbrouwerij Eindhoven en 013: Iris Wischmann, David Hendrich en Youri Doreleijers. Zij richten zich met LUZT vooral op liefde en passie gecombineerd met geweldig eten en enorm goede gastvrijheid.  

 Wie binnenkomt zal de bar niet onopgemerkt blijven: er hangen enorm veel biertaps boven de bar. Je hebt namelijk naast Nederlandse bieren ook de keuze uit een uitzonderlijk voor LUZT ontwikkelde speciaal bierlijn! Voor de niet bierliefhebbers is er ook keuze uit een ruime cocktailkaart of een lekkere bak koffie. Kom maar door met die drankjes!  

Niet alleen de kaart maakt dit zo’n leuke tent: het interieur is ook kei leuk! LUZT omschrijft het zelf als een urban-chique karakter. Vertaling: gewoon erug mooi. Je social media volgers worden gegarandeerd jaloers bij het plaatsen van jouw foto.  

Al met al, kunnen we je zeker aanraden hier eens langs te gaan bij het bezoeken van de merkt. Wij horen graag welk biertje jij het lekkerst vindt! Proost!  

  


Gerelateerde onderwerpen